Ingen steder hen. De læses og behandles inde i denne fane og skrives tilbage til din disk, når du gemmer. Netværksloggen på denne side viser præcis, hvad der gik over ledningen.
Hvis værktøjerne kører i din browser, bliver min fil så ikke uploadet et sted?
Nej. Når du åbner et værktøj, hentes værktøjets kode ned til din enhed én gang, ligesom når man installerer en app. Derefter kører værktøjet på din enhed og læser din fil fra din disk — intet ved filen sendes ingen steder hen. Netværksloggen på denne side viser det: de forespørgsler, du ser, er Kit, der henter sin egen kode, og — én gang — valutakurser.
Virker Kit offline?
Ja, for sider og værktøjer, der vises som klar under Offlineadgang i Indstillinger. Download dem, før du går offline; installation af Kit gemmer ikke alle værktøjer. Nye valutakurser kræver stadig forbindelse.